072 - 879 60 27

Lekdetectiebedrijf nodig in Noord-Holland?

Vochtplekken op het plafond?

Bij vochtplekken op het plafond ontstaat er vaak een lichte paniek. Dit is terecht, aangezien het plafond snel aangetast kan worden door het water en kan inzakken. Het is van belang om snel de oorzaak te achterhalen en uw plafond te herstellen. Een lekkage lost niet uit zichzelf op en met de tijd wordt de schade alleen maar groter. Hoe eerder u aan de bel trekt, hoe voordeliger u uit bent. Laat daarom uw lekkage vakkundig opsporen.

Oorzaken lekkage plafond

Komt er water van boven door het plafond? Vaak denkt men bij een bruine plek op het plafond aan een daklekkage. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. De lekkage kan ook door een scheur in de buitenmuur of door een gescheurde waterleiding komen. U kunt een regenbui afwachten en daardoor uitsluiten dat het een probleem in een leiding is. Heeft u plafond lekkage na een regenbui, dan weet u dat het om een daklekkage of gevellekkage gaat. Voor een daklekkage kunt u een dakdekker inschakelen en voor een gevellekkage is het inschakelen van een gevelspecialist de beste keus.

Plafond lekkage opsporen

Vermoedt u dat het met een leiding te maken heeft? Voor een gesprongen of gescheurde waterleiding kunt u in Noord-Holland bij ons terecht. Hieronder ziet u een plafondlekkage en de infraroodfoto’s die wij daarvan hebben gemaakt.

lekkage plafond infraroodfoto lekkage plafond

Wij hebben allround vakmensen in dienst die kennis hebben van lekdetectie, maar ook van het installeren en repareren van leidingwerk, van andere loodgieterswerkzaamheden en cv ketels. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een duurzame oplossing van uw lekkage. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 072 - 879 60 27.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Geavanceerde apparatuur
  • Hak- en breekwerk onnodig, dus lagere kosten
  • Vaak vergoed door opstalverzekering

Werkgebied


Wij zijn u graag van dienst in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard en omgeving. Ook in de andere noordelijke provincies zijn wij u van dienst.


Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Snelle spoedservice
• Lekkage opsporen
• Reparatie van lekkages
• Lekkage badkamer
• Moderne detectiemethoden
• Vloerverwarming lekkage

Rapportage

Na onze werkzaamheden stellen wij een helder rapport voor u op met alle details van onze bevindingen.

Hoofdvestiging