072 - 879 60 27

Lekdetectiebedrijf nodig in Noord-Holland?

Lekkage opsporen Noord-Holland

Soms is de oorzaak van een lekkage erg duidelijk. Als u bijvoorbeeld na een fikse regenbui emmers moet gaan neerzetten om het water op te vangen, dan is het vrij duidelijk dat het om een daklekkage gaat. In andere gevallen is het opsporen van een lekkage iets lastiger. Daarnaast kan de oorzaak van een lekkage vrij vanzelfsprekend lijken, maar is het daadwerkelijk nog erg lastig de oorzaak op te sporen. Denkt u het zelf niet op te kunnen lossen? Schakel dan zo snel mogelijk onze lekdetectiespecialist in Noord-Holland in.

Lekkage opsporen: controleer het zelf

Lekdetectiebedrijven hebben soms al moeite om lekkages op te sporen, laat staan een huis tuin en keuken klusser of uzelf. Toch zijn er een aantal zaken die u kunt doen om oorzaken uit te sluiten en misschien zelfs al zelf de oorzaak van de lekkage te achterhalen.

Lekkage opsporen: controleer tegels en kitwerk

U kunt controleren of uw tegels en kitwerk scheuren bevatten. Soms zitten tegels los en kan het water erachter vandaan komen. Met bijvoorbeeld een schroevendraaier kunt u zachtjes op de tegels tikken. Een dof geluid duidt vaak op een vastzittende tegel. Hoort u echter een hol geluid, dan zit de tegel hoogstwaarschijnlijk los. Kunt u geen defecte tegels vinden, dan moet u het kitwerk en het voegwerk in uw woning controleren.

Lekkage opsporen: waterleiding controleren

Naast het voeg- en kitwerk, kunt u uiteraard de waterleiding zelf controleren. Controleer ‘s avonds voordat u naar bed gaat de watermeter. Zorg ervoor dat u de hele nacht geen water gebruikt. Constateert u ‘s ochtends dat er toch sprake is van waterverbruik, dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een leidinglekkage.

Lekkage opsporen: schakel onze hulp in

Lukt het u niet de oorzaak van lekkage op te sporen? U kunt dan een van onze specialisten inschakelen. In Noord-Holland staan zij voor u klaar. Heeft u zelf de oorzaak van een lekkage achterhaalt, dan heeft u ons al heel wat werk bespaard. Met onze professionele apparatuur kunnen wij het precieze probleem in kaart brengen en u een voorstel doen voor de mogelijkheden tot herstel. Wij hoeven nooit uw muren open te breken. Onze schadevrije aanpak is zeer effectief en zorgt ervoor dat u snel weer volop uw waterleidingen kunt gaan gebruiken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Geavanceerde apparatuur
  • Hak- en breekwerk onnodig, dus lagere kosten
  • Vaak vergoed door opstalverzekering

Werkgebied


Wij zijn u graag van dienst in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard en omgeving. Ook in de andere noordelijke provincies zijn wij u van dienst.


Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Snelle spoedservice
• Lekkage opsporen
• Reparatie van lekkages
• Lekkage badkamer
• Moderne detectiemethoden
• Vloerverwarming lekkage

Rapportage

Na onze werkzaamheden stellen wij een helder rapport voor u op met alle details van onze bevindingen.

Hoofdvestiging