072 - 879 60 27

Lekdetectiebedrijf nodig in Noord-Holland?

Lekdetectie Amsterdam

Wilt u een lekdetectie in Amsterdam laten uitvoeren? Het aantreffen van een lekkage is vaak een vervelende verrassing, want waar zit nu precies het lek? Wij van LM Bedrijven zijn u in de omgeving van Amsterdam gelukkig snel van dienst. Als u een lekkage hebt aangetroffen in uw badkamer of in uw plafond, is het zaak snel te handelen. Neem contact met ons op en binnen no-time zullen onze ervaren loodgieters u te hulp schieten. Wij maken gebruik van geavanceerde detectieapparatuur, waardoor we snel en veilig het lek in uw woning kunnen bepalen. Door middel van voorzichtige metingen, gemaakt met infraroodtechnologie of ultrasone apparatuur, kunnen wij de oorzaak van het lek vinden zonder muren of vloeren te beschadigen. Bij LM Bedrijven is het loodgietersvak daadwerkelijk in de 21ste eeuw beland!

Lekkage- en detectiesoorten

Lekdetectie Amsterdam mogelijk zonder kosten

Nu zult u misschien denken: die technologie zal wel met een prijskaartje komen. Natuurlijk vragen wij voor onze excellente service een redelijke vergoeding, maar door onze schadevrije werkwijze en onze snelle, trefzekere lekdetectie bent u ook veel sneller van uw probleem verlost dan bij een traditionele loodgieter. Bovendien is er een goede kans dat u helemaal niets hoeft te betalen!

Lekdetectie Amsterdam vaak vergoed door de verzekering

Hoe is dat mogelijk? Verzekeringsbedrijven zijn een groot voorstander van onze werkmethode, die hen immers ook weer geld bespaart. Bent u de eigenaar van een koopwoning en wilt u van onze lekdetectie-service gebruik maken, dan kunt u dat vaak volledig laten vergoeden door de opstalverzekering. Wij staan u bovendien terzijde met het opstellen van een professioneel meetrapport, dat u direct aan uw verzekeraar mee kunt geven. Op die manier kunt u uw huis snel en kosteloos laten controleren, met gebruik van de nieuwste methodes in het loodgietersvak. Wilt u meer horen, of zou u liever direct een afspraak maken in Amsterdam? Aarzel dan niet en neem contact op! Wij zijn u graag van dienst.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Geavanceerde apparatuur
  • Hak- en breekwerk onnodig, dus lagere kosten
  • Vaak vergoed door opstalverzekering

Werkgebied


Wij zijn u graag van dienst in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard en omgeving. Ook in de andere noordelijke provincies zijn wij u van dienst.


Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Snelle spoedservice
• Lekkage opsporen
• Reparatie van lekkages
• Lekkage badkamer
• Moderne detectiemethoden
• Vloerverwarming lekkage

Rapportage

Na onze werkzaamheden stellen wij een helder rapport voor u op met alle details van onze bevindingen.

Hoofdvestiging