072 - 879 60 27

Lekdetectiebedrijf nodig in Noord-Holland?

Lekkage badkamer

Natte plekken op de muren of het plafond kunnen lelijke vlekken achterlaten op stuc- en schilderwerk. Lekkages kunnen overal in uw woning ontstaan door de meest uiteenlopende oorzaken. Een lekkage in de badkamer kan dan ook zo maar optreden. Dat betekent echter niet dat de oorzaak van de lekkage ook in de badkamer te vinden is. Het is wel zaak om zo snel mogelijk achter de bron van de vochtplek te komen, voordat u schade oploopt aan uw interieur. Doorloop eerst zelf de stappen op onze pagina over zelf een lekkage opsporen. Op die manier sluit u bepaalde oorzaken, zoals een daklekkage, uit. Welke lekkage u ook heeft, wij snappen dat u er zo snel mogelijk vanaf wil komen. Kunt u de lekkage niet zelf opsporen? Dan kunnen wij middels vakkundige lekdetectie de lekkage voor u opsporen. Zo weet u precies waar de lekkage zich bevindt, zonder dat hak- en breekwerk plaatsvindt.

Lekkage badkamer opsporen

Kunt u de lekkage in de badkamer niet vinden? Het is ook mogelijk dat het lek van een andere locatie in huis komt. Water loopt dan van een verdieping hoger langs de leiding om in de badkamer tot uiting te komen. Laat uw badkamerlekkage daarom professioneel opsporen door een vakman van LM Bedrijven. Lekdetectie met de modernste apparatuur die de markt te bieden heeft garandeert het achterhalen van de oorzaak van uw lekkage. Hieronder ziet u foto’s van een lekkage bij de mengkraan. Een bijkomend voordeel is dat hak- en breekwerk overbodig is.

lekkage muur mengkraanlekkage mengkraan infrarood foto

Neem gerust contact op via 072 - 879 60 27!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Geavanceerde apparatuur
  • Hak- en breekwerk onnodig, dus lagere kosten
  • Vaak vergoed door opstalverzekering

Werkgebied


Wij zijn u graag van dienst in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard en omgeving. Ook in de andere noordelijke provincies zijn wij u van dienst.


Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Snelle spoedservice
• Lekkage opsporen
• Reparatie van lekkages
• Lekkage badkamer
• Moderne detectiemethoden
• Vloerverwarming lekkage

Rapportage

Na onze werkzaamheden stellen wij een helder rapport voor u op met alle details van onze bevindingen.

Hoofdvestiging