072 - 879 60 27

Lekdetectiebedrijf nodig in Noord-Holland?

Leidinglekkage in uw woning in Noord-Holland?

Wanneer een daklekkage of een gevellekkage zijn uitgesloten, dan komt het water dat door de muren of het plafond komt waarschijnlijk van een lek in de waterleiding. Een leidinglekkage is vaak iets lastiger vast te stellen dan een daklekkage of een gevellekkage. Dit komt omdat de leidingen achter de muur zitten. De precieze locatie van het lek is daardoor lastig te ontdekken. Middels vakkundige lekdetectie van LM Bedrijven is dit echter geen enkel probleem meer. Zonder hak- en breekwerk weten wij de locatie van het lak exact te achterhalen.

Leiding lekt, wat nu?

De eerste stap bij een lekkage is de waterlekkage opsporen. Op de pagina lekkage opsporen leest u welke zaken u kunt controleren om zelf een lekkage op te sporen. Bent u handig of is uw partner dat, dan kunt u deze stappen volgen en vervolgens proberen de lekkage te verhelpen. Komt u niet zo ver, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voeren de stappen zorgvuldig voor u uit. Daarnaast hebben wij voor complexere lekkages speciale lekdetectie apparatuur dat een waterleiding lekkage opsporen erg effectief en snel maakt. Hierbij hoeven wij niet uw muren of plafond open te breken en veroorzaken wij vrijwel geen overlast. Een optie is bijvoorbeeld de waterleiding afpersen. Door de leidingen afwisselend onder druk te zetten meten we of er drukverlies optreedt. Hierdoor kunnen we constateren of er sprake is van een lekkage en ook waar deze zich bevindt.

Leiding lekkage repareren

Wanneer wij het lek vinden gaan wij met u in gesprek over de reparatie van het lek. De aard van de reparatie is uiteraard afhankelijk van wat er mis is met de leiding. De leiding kan gescheurd zijn of gesprongen. Daarnaast kunnen leidingen losschieten door te hoge temperaturen. Dit gebeurt vaak bij stadsverwarming. Ook kan een lekkage ontstaan door een verstopping van de leiding. bij leidingen uit de jaren 70 en 80 is roestvorming een bekend probleem. Leidingen raken hierdoor verstopt, waardoor ze gaan lekken. Door onze ervaring weten wij precies hoe we de lekkage het beste op kunnen lossen. Wilt u ook uw lekkage laten opsporen en verhelpen? Bel dan naar 072 - 879 60 27 voor het maken van een afspraak.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Geavanceerde apparatuur
  • Hak- en breekwerk onnodig, dus lagere kosten
  • Vaak vergoed door opstalverzekering

Werkgebied


Wij zijn u graag van dienst in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard en omgeving. Ook in de andere noordelijke provincies zijn wij u van dienst.


Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Snelle spoedservice
• Lekkage opsporen
• Reparatie van lekkages
• Lekkage badkamer
• Moderne detectiemethoden
• Vloerverwarming lekkage

Rapportage

Na onze werkzaamheden stellen wij een helder rapport voor u op met alle details van onze bevindingen.

Hoofdvestiging